Рівненські правоохоронці за добу знайшли двох малих дітей, що загубились.

Вчора вранці, 22 липня, до патрульних звернувся 21-річний рівнянин, який виявив дитину без нагляду дорослих на центральній вулиці міста.

Правоохоронці вияснили, що 3-річний хлопчик без нагляду батьків пішов до центру за морозивом та загубився. Патрульні доставили малого за адресою проживання та провели бесіду задля уникнення подібних ситуацій в майбутньому.

Того ж дня, ввечері, на спецлінію 102 звернувся стурбований батько, який повідомив, що протягом години не може знайти свого 6-річного сина з яким відпочивав на Пагорбі Слави.

Оглянувши прилеглі території патрульні виявили хлопчика, який відповідав опису. Дитина бавилася неподалік заправної станції і уже встигла привернути увагу небайдужих перехожих.

Патрульна поліція Рівного, закликає батьків пильнувати своїх дітей та щодeнно нагадувати їм про правила особистої бeзпeки.

Існують прості та ефективні способи навчити дітей захищати себе, ці способи прийнятні практично для будь-яких випадків. Адже навички та знання – це ключ до їх безпеки. Тому їх необхідно ознайомити з чіткими правилами безпеки і для поводження зі сторонніми, коли нікого немає поруч, і для дотримання кордонів при спілкуванні з людьми, які їм знайомі.

Нагадуйте дитині, що за допомогою завжди можна звeрнутися до поліцeйського або затeлeфонувати в поліцію за номeром 102.