28 липня о 19:00 в Рівному відбудеться презентація проекту ((http://ukrainer.net)((*"UKRAЇNER"*))).

Суспільно-культурний проект "UKRAЇNER" - це нове започаткування в Україні про людей, які творять країну кожного дня своїми ремеслами і вміннями. А також – про місця, які частіше за все не входять в туристські путівники.

Проект відкриває нашу країну по-новому для українців та іноземців, запевняють ініціатори. Наразі в проекті задіяно близько 150 волонтерів, а матеріали Ukraїner вже перекладено на сім мов.

"Зазвичай наша держава опиняється у фокусі світових ЗМІ через політичні та економічні проблеми, війну чи природні катаклізми. Та невелика кількість іноземців, що сюди приїздить, описує Україну зовсім не так, як це роблять наші ЗМІ. Сторонньому оку Україна відкривається несподіваною, цікавою, непередбачуваною і кольоровою.", - говорять автори проекту.

Перша тривала експедиція цього проект почалася у липні 2016-го року і триватиме до кінця 2018-го, вона охопить усі 16 історичних земель України — від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії.

Ukraїner розповідатиме пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей та мистецтво. Про новаторів та експериментаторів, про агентів змін та перетворення просторів. За результатами експедиції ініціатори проекту планують створити сучасні путівники Україною кількома мовами.

Зараз команда знаходиться в 14й експедиції за рахунком, тож розповість рівнянам про те, що їм вдалося відкрити, що бачили та чого очікують від експедиції Волинню.

Місце і час події: OPEN OFFICE (вул. Соборна 11, №162) о 19:00.