((https://rivne.pb.org.ua/projects/59)(Проект про створення порталу для реалізації творчого потенціалу рівнян)) подали на "Громадський бюджет" Рівного.

За словами автора проекту, Олександра Гладунова, громадські активісти, інноватори зможуть викласти на портал свій проект для обговорення, залучення прихильників та інвестицій.

Портал буде платформою для професійного розвитку: лідери з різних галузей зможуть створити навчальний он-лайн курс. Їм допоможуть якісно оформити авторський контент у формі інтерактивних.

Одночасно, рівненські науковці, досвідчені фахівці у різних галузях суспільної діяльності та лідери громадської думки зможуть створити відеоблоги за темами, що мають відношення до стартапів та інноваційних проектів.

Зараз існує багато краудфандингових та освітніх платформ, однак концентрація творчого потенціалу рівнян на єдиному власному сайті сприятиме посиленню бренда міста, розвитку творчого потенціалу рівнян та громади міста загалом.

Технічна підтримка забезпечить зйомку якісних відеопрезентацій та титрування на англійській мові. Таким чином автор пропонує вирішити наступні проблеми:

1. В Рівному існують авторитетні академічні школи, зокрема – в галузях очистки води, будівельних матеріалів, архітектури, охорони довкілля тощо. Науковці матимуть змогу поширювати свій досвід та напрацьовані теоретичні і практичні здобутку для всього світу завдяки якісному англомовному контенту, формулювати інвестиційні проекти, які будуть доступні потенційним інвесторам в Україні та за кордоном.

2. Портал забезпечує інтеграцію професійного розвитку та застосування набутих знань. На порталі можна пройти навчальний курс та познайомитися з проектами стартапів, проектів соціального підприємництва, стати членом команди або інвестором інвестиційного проекту.

3. Платформа надаватиме безкоштовну допомогу для авторів освітніх курсів та стартапів з Рівного. Таким чином, рівняни зможуть концентрувати свій творчий потенціал на одному порталі, а не розпорошуватися по чисельних інших платформах. Таким чином портал буде сприяти просуванню бренду Рівного як інноваційного, наукового, освітнього центру.

4. Для створення сталого інтересу потенційних користувачів до порталу, формування потужного трафіку відвідувачів та учасників проекту, будуть застосовані інноваційні маркетингові прийоми.

Кожен з відвідувачів порталу зможе стати співінвестором одного або декількох виставлених на порталі інвестиційних проектів та користуватися результатами своєї інвестиційної діяльності, з врахуванням стохастичного моделювання ринкової кон’юнктури. Таким чином, поєднання ігрового моделювання з реальними інвестиційними проектами зацікавить відвідувачів і забезпечить суттєвий трафік відвідувачів порталу.

Зараз проект знаходиться на розгляді. Через 6 тижнів розпочнеться голосування, де будь-який місцевий житель зможе віддати за нього свій голос.