(*Наближається новий навчальний рік, і звісно ж Ви вже задумались про канцтовари для школяра. На сьогодні асортимент дивує своєю різноманітністю: зошити, ручки, олівці, пенал, альбом, фарби, рюкзаки та багато іншого. На що звертати увагу? Як обрати? Ну і звісно ж, як заощадити? Про все це читайте далі.*)

Ви знали, що в одному з магазині канцтоварів у Рівному діє знижка 25% на все найнеобхідніше до школи?

pic Перше, без чого не обійдеться жоден школяр – це ранець або портфель.

Почнемо з головного – яким він повинен бути?

Експерти складу-магазину «Smart toys» радять обов’язково обирати портфель разом з дитиною!

• Якщо дитина йде в 1 клас, тоді краще обирати ранець. А якщо ваш школяр вже у старших класах, обирайте рюкзак з твердою спинкою!

• Його вага повинна бути не більше 1 кг, а навантажений рюкзак повинен мати вагу не більше 10% від ваги школяра.

• Нехай дитина приміряє портфель. При цьому зверніть увагу на верхній край ранця – він не повинен впиратись в потилицю, а нижній – тиснути в поперек.

• Ні в якому разі не купуйте величезний портфель, адже це може бути небезпечно для дитячої спини.

• При виборі зверніть увагу на спинку, вона повинна бути достатньо жорсткою, з м’якою підкладкою. Особливо це важливо для дітей під час активного розвитку.

• Також не забувайте про лямки: вони повинні бути середньої ширини 3-5см.

• Проведіть повний огляд: перевірте рюкзак на запах, кілька разів відкрийте та закрийте всі замки, перегляньте всі шви.

Обираючи канцтовари, звертайте увагу на вік та смаки дитини. Краще купувати у спеціалізованих магазинах(перехід на сайт), де Вам зможуть гарантувати якісний товар. Фахівці склад-магазину «Smart toys» вважають, що головне, щоб шкільне приладдя подобалось Вашій дитині. Тоді вона з задоволенням буде ним користуватись та щодня тішитиме Вас своїми успіхами.

Знижку 25% Ви зможете отримати і на найнеобхідніші шкільні товари.

pic Додаємо список-пам’ятку товарів для школи та поради щодо того, як їх обрати:

• Зошити. В першу чергу обирайте відповідно до якості паперу: він має бути приємного білого кольору, а лінії на ньому чіткими. Спробуйте писати в ньому. Перевірте, чи написане не перебивається на іншу сторінку.

• Щоденник. Головне – він має подобатись дитині. Бажано обирати з грубою обкладинкою. Такий щоденник буде практичнішим.

• Ручки. Ручка повинна бути простою. Варто купувати середньої товщини, щоб школяру було зручно тримати її в руці. Звертайте увагу на тригранні моделі з резиновою насадкою. Стержень повинен бути на масляній основі.

• Олівці. Краще обирати трикутної форми, знову ж таки для зручності. Звертайте увагу на маркування. B – м’який олівець, Н – твердий.

• Пенал. Якщо Ваша дитина любить порядок – тоді краще купувати пенал з кількома відділами. Якщо ж вона активна, та навряд буде розкладати предмети, зручнішим буде пенал з однією, або двома секціями. Проведіть експеримент: потріть вологою серветкою зовнішню сторону пеналу. Якщо серветка буде чистою, сміло купуйте такий пенал!

• Обкладинки для підручників, зошитів, щоденника. Перевіряйте міцність та практичність. А в зовнішньому вигляді краще покластись на школяра.

• Інші канцтовари. Не забувайте про гумки, коректор, точилку для олівців, лінійки(мають бути в першу чергу безпечними та зручними), фломастери, маркери для виділення, альбом, фарби, пензлики (бажано з натурального ворсу), циркуль, транспортир, ножиці, кольоровий папір, картон, клей, пластилін та інші в залежності від класу, віку та захоплень.

pic

А значно заощадити Вам допоможе склад-магазин «Smart toys». Завітайте до 1 вересня та отримайте знижку 25% на всі канцтовари та товари для школи! Величезний асортимент допоможе обрати саме те, що потрібно Вам!

Знайти склад-магазин Ви зможете за адресою: м. Рівне , вул. Біла, 53 (зупинка маршруту 35 – Колишні аптечні склади) Тел. (066) 101 00 27, (067) 398 46 17, (093) 170 38 05

Якщо ж у Вас обмаль часу, тоді заходьте на сайт http://smarttoys.com.ua/ та обирайте потрібні товари. Доставка по місту БЕЗКОШТОВНА! Економія часу та коштів!