Учора, дев’ятого серпня, під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у господарстві 34-річного жителя районного центру 385 рослин конопель.

Оперативники спільно зі слідчим Здолбунівського відділення поліції у ході проведення оперативно-профілактичної операції "Мак" у приміщенні літньої кухні господарства 34-річного чоловіка виявили зірвані 26 рослин конопель та пластикову пляшку із нашаруванням екстракту канабісу. Крім того, на земельній ділянці поліцейські виявили ще 359 аналогічних нарковмісних рослин.

За фактами незаконного зберігання наркотичних речовин та посіву нарковмісних рослин триває досудове розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 309 та частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України.

Зразки рослин та вилучену ємність скерували на експертизу, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Інкриміновані здолбунівчанину статті передбачають максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic