(*День усмішок*) – під такою назвою пройшов черговий день у спеціалізованому таборі денного перебування «Романтик» для дітей вразливих категорій.

Здолбунівська волонтерка Валентина Лукашук запропонувала дітям приготувати подарунки для воїнів, які захищають нашу країну на Сході. На її заклик відгукнулися «романтики», які прийшли у Здолбунівську районну бібліотеку для дітей та юнацтва раніше і під керівництвом працівника закладу Наталі Шевчук виготовили воїнам обереги – Ангели.

Діти розважалися відгадуванням загадок, складанням «лото» про професії. Не обійшлася зустріч і без рухливих ігор, у яких дітлахи брали активну участь. На завершення діти із уважністю послухали читання вірша «Чим пахнуть ремесла» у виконання волонтера табору Тетяни, а фахівець служби зайнятості подякувала дітям за активну участь у заході та побажала гарного відпочинку у таборі.

Волонтерка, Яна Униченко, щойно одужавши після важкої хвороби, прийшла до дітей та провела заняття з арттерапії – терапії малюнком. Центральним у кожному малюнку було дерево.

Директор Здолбунівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Павлова розповіла дітям про захисників, які перебували, чи перебувають на військовій службі та подякувала через дітей батькам, родичам, які захищали нашу Україну.

pic



pic



pic