До поліції близько четвертої ночі дев’ятого серпня надійшло повідомлення від 41-річного приватного підприємця про те, що невідомі викрали продукти харчування з його торгівельного кіоску.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники пошкодили дах крамниці, проникли всередину та викрали продукти харчування, слабоалкогольні та інші напої на загальну суму майже дві тисячі гривень.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє неповнолітніх дубенчан, учні однієї з місцевих шкіл. Затримали їх по дорозі, коли ті пішки діставалися до райцентру.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб та поєднана з проникненням у приміщення) вирішується питання про повідомлення обом підліткам про підозру. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Хлопці з цілком благополучних сімей. Утім, відносно одного з них, якому невдовзі виповниться 15 років, на розгляді в суді перебувають матеріали кримінального провадження за вчинені майнові злочини на території Дубна.

Досудове розслідування триває.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.