Такі дані за вихідні оприлюднила патрульна поліція Рівненської області.

4 нетверезих водіїв патрульні виявили на вихідних, один з них керував мотоциклом, ще один у 17 разів перевищив допустимий максимум алкоголю

Вчора вночі, 12 серпня, на автодорозі міжнародного значення М 06 патрульні зупинили мотоцикл без номерного знаку водій з пасажиром якого їхали без мотошоломів.

Під час спілкування з 37–річним жителем Дубенського району поліцейські відчули запах алкоголю з порожнини рота останнього. Керманич згодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатору в присутності двох свідків в установленому законом порядку. Результат виявився позитивним - 1.49 проміле. На водія складено протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, винесено постанову за ч.5 ст. 121 (порушення правил користування мотошоломами), ч.6 ст.121 (експлуатація ТЗ без номерного знака), ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) та ч.2 ст.126 (без права керування) КУпАП.

Під час оформлення адміністративних матеріалів пасажир мототранспорту поводив себе зухвало та агресивно, висловлювався нецензурно, не виконував вимоги про припинення правопорушення та намагався завадити правоохоронцям проводити розгляд справи. 20-річного жителя Млинівського району патрульні затримали. Відносно нього складено протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) та ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Того ж ранку у Рівному на вул. Льонокомбінатівській за порушення ПДР полісмени зупинили водія MERCEDESa, який, як виявилось під час спілкування, керував автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння. Огляд проводився на місці зупинки транспортного засобу. 37-річний водій надув 3.26 проміле, що майже у 17 разів перевищує максимально допустимий рівень алкоголю у видихуваному повітрі. Відносно нього складено протокол за керування напідпитку, вилучено посвідчення водія та винесено постанову за ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

pic



pic



pic



pic