Нагадаємо, в суботу 11 червня до поліції звернувся постраждалий таксист та повідомив, що пасажири, яких він перевозив, відмовилися розраховуватись за надані послуги, ((http://www.rivne1.tv/news/93509)(побили його та втекли.))

Пізніше на вул. Чорновола екіпаж помітив осіб, які відповідали орієнтуванню. Хлопці поводили себе зухвало та агресивно, стверджували, що послугами таксі не користуються, людей не б’ють. Натомість в особах молодиків таксист впізнав кривдників.

В соціальній мережі Фейсбук на сторінці місцевого телеканалу UA:Рівне повідомили, нібито на світлинах, які оприлюднила прес-служба патрульної поліції, зображені гравці рівненського «Вереса» - Антон Котляр, Віктор Барабаш, Дмитро Заїкин.

Повідомляють, що у підозрюваних, яких затримали ті самі імена та прізвища, що і у гравців рівненського «Вереса». Дати народження теж співпадають.

Антон Котляр інформацію заперечує, і запевняє що в ніч з суботи на неділю був у Києві.

Як повідомили журналісту Rivne1.tv у інформаційній службі Вереса:

«Нині з'ясовують ситуацію чи взагалі факт мав місце. Про все дізналися із фб. Футболісти після матчу з Буковиною мали вихідні. Тому на разі ані підтвердити оприлюднену інформацію, ані спростувати не можуть.»

Детальніше читайте згодом на сайті «Рівне 1»