Прес-служба НК "Верес" підтвердила причетність трьох футболістів до інциденту з таксистом у Рівному.

"З огляду на інцидент, який стався в ніч на суботу 11.08.2018 за участі гравців «Вереса», керівництво клубу заявляє наступне:

- гравці команди «Верес» Рівне : Котляр, Барабаш, Заїкін звільнені з команди за порушення спортивного режиму, порушення умов контракту та приховування від керівництва клубу даного інциденту;

- керівництво клубу надасть повне сприяння правоохоронним органам в розслідуванні інциденту з ймовірним нападом згаданих екс-гравців «Вереса» на таксиста. В разі доведення провини, винуватці мають бути покарані згідно чинного законодавства України;

- керівництво Народного клубу «Верес» вважає абсолютно неприпустимою таку поведінку гравців. Футбол - це явище, покликане пропагувати здоровий спосіб життя, цивілізований розвиток суспільства, культуру вболівання і відпочинку. Професійні футболісти мають бути взірцем і прикладом для молоді.

Стверджуємо, що НК «Верес» Рівне і надалі буде категоричним та нетерпимим до проявів агресії і не спортивної поведінки, як футболістів, так і інших офіційних представників клубу", - йдеться у повідомленні прес-служби НК "Верес".

Нагадаємо, в суботу вночі до поліції звернувся стурбований таксист та повідомив, що пасажири, яких він перевозив, відмовилися розраховуватись за надані послуги, побили його та втекли. Згодом за інформацією місцевого телеканалу UA:Рівне стало відомо, що на світлинах, які оприлюднила прес-служба патрульної поліції, зображені гравці рівненського «Вереса» - Антон Котляр, Віктор Барабаш, Дмитро Заїкин.