Сьогодні, 14 серпня, на засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради представник національного корпусу Рівненщини - Ігор Сухий, зробив заяву щодо подій на автопарковці ТРЦ "Екватор" вночі 11 серпня.

За його словами, дії невідомих в балаклавах приписують саме їхньому руху, тому він хоче спростувати таку інформацію.

"Головний з дрифтерів вже вибачився перед нами та спростував цю інформацію, що то були ми. Натомість, є людина з членів міськвиконкому, яка може надати факти нашої присутності там." - додав Ігор Сухий.

Після чого, він звернувся до волонтерки Ніни Скиби, та попросив розказати про факти, які вона має.

"Коли поліція встановить факт і особи тих людей, які були в балаклавах тоді я вам і надам факти." - відповіла пані Скиба.

Ігор Сухий в свою чергу висловив те, що волонтерка не повинна представляти громаду Рівного. Він запевняє, що невідомими, які розбивали автомобілі на парковці та побили людей - були не вони.

"До мене дзвінки йдуть з усього міста та хочуть вас зробити почесними громадянами, бо люди думають що то ви робите. А ви від того відхрещуєтесь. Всі хочуть подяку вам оголосити." - заявив голова міста Рівного - Володимир Хомко.

Нагадаємо, що в суботу біля ТРЦ на вулиці Макарова невідомі у балаклавах пошкодили два автомобіля, які знаходились на автопарковці. Крім того, у водія однієї з машин зафіксували побої, він написав заяву у поліцію та зараз знаходиться у госпіталі на лікуванні.

Сьогодні волонтерка Ніна Скиба додала, що побили та пошкодили машини не тільки тим людям, які приймають у часть у дрифті.

ДО ТЕМИ: Пошкоджені "Пріуси" і затримані особи: наслідки незаконних перегонів у Рівному [ФОТО+ВІДЕО оновлено]