Вчора, 14 серпня, близько 23:00 на Рівненщині відбулася сутичка між двома чоловіками, яка згодом переросла в масову бійку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

За попередньою інформацією, в центрі міста Дубровиця біля магазину «Хлібний» стався конфлікт між місцевим жителем і нацгвардійцем.

Згодом, один із учасників конфлікту, зібравши підмогу, розпочали побиття місцевих жителів просто посеред вулиці.

В прес-службі ГУНП Рівне нщини журналістам Rivne1.tv розповіли подробиці щодо цієї ситуації.

"Надійшло повідомлення, що стався конфлікт з працівниками правоохоронних органів. Є навіть кілька повідомлень: що у Дубровиці біля магазину іде бійка, у Дубровиці біля магазину вчиняють конфлікт. Наразі немає інформації про початок досудового розслідування. Але ця інформація зареєстрована у журналі єдиного обліку. Зараз проводиться перевірка, з'ясовуються обставини і тоді буде прийнято рішення. Відбираються заяви від потерпілих, якщо вони є, бо йде таке повідомлення що розпочався конфлікт, а самої заяви що просять притягнути поки що немає. Тому, зараз збираються всі необхідні матеріали для того, щоб можна було прийняти відповідне рішення." - розповіла прес-офіцер ГУНП Любов Белаш.

ОНОВЛЕНО. За словами прес-офіцера ГУНП Любові Белаш, http://rivne1.tv/news/93631">військовослужбовець Нацгвардії до бійки в місті Дубровиця не причетний.

Детальніше читайте згодом на сайті "Рівне 1".