Мілленіали - це нове покоління молоді, які значно відрізняються від своїх батьків і навіть тих, хто народився на п'ять років раніше. І всіх їх можна поділити на 12 типів.

Бізнес-вумен

Це амбітна, цілеспрямована і дуже зайнята молода дівчина, яка кожен день розповідає своїм друзям і підписникам у соцмережах про те, що вона зробила, як тяжко працювала і які цілі її ще чекають.

Від таких мілленіалів можна черпнути багато натхнення та енергії.

Частково зайняті

Ці працюють на півставки і дуже натхненні своєю працею. Самостійні, незалежні, з усіма знайдуть спільну мову. Здобувають професію мрії і самі заробляють. Найчастіше це дуже талановиті, але невпевнені в собі люди, яких потрібно наставити на правильний шлях.

Мандрівники

Вони товариські і винахідливі, дуже сміливі і розумні. Знають все про безкоштовні подорожі і здатні побачити світ за тиждень. З ними варто спілкуватися хоча б заради натхнення і допомоги організувати відмінну відпустку.

Матусі

Молоді мами з активною життєвою позицією, які активно ведуть соціальні мережі, працюють і надихають інших.

В іншій реальності

Найчастіше це дуже розумні люди з науковим ступенем, які просто не змогли знайти застосування своїм навичкам і знанням. Їм варто допомогти, так як вони того варті.

Молодь, в якої ностальгія за минулим

Вони ностальгують по 90-м або 70-м, носять одяг в стилі, за яким нудьгують. Сумно розповідають про те, як раніше було краще. Але найчастіше вони навіть не жили в ті часи, за якими нудьгують.

Нова Марта Стюарт

Марта Стюарт - це американська ікона домоводства, у якої є ціла група послідовниць. Ці дівчата навчать, як намалювати ідеальні стрілки паралельно міняючи підгузник дитині і готуючи щось смачненьке.

Спостерігачі

Це інтроверти, які поглинають чужий контент, але не створюють свій. У них не вистачає часу, бажання і навичок для того, щоб створити щось своє. Зате вони знають все і про всіх в дивовижних подробицях. Вони - ідеальні менеджери проектів.

Кризові мілленіали

Вони беруть на себе занадто багато відповідальності, тому живуть в постійній боротьбі. Часто у них вже є борги до 25 років, вони не можуть визначити свої пріоритети, але й не хочуть втратити будь-які можливості.

Кулінари

Креативні і цікаві, вони створюють справжні кулінарні витвори і діляться цим з оточуючими. Вони справжні книги рецептів!

Брограмери

Це розумні і цілеспрямовані технарі, які будують кар'єру в цій сфері, а вся напруга і емоції «скидають» в тренажерному залі. Сексуальний качок-програміст - це про них.

Блогери

Найчастіше відчайдушні блогери. Вони знають, як підтримувати візуальний імідж і витратити весь день на пошук ідеального кадру. Вони кращі в сфері побудови особистого бренду і образу.

ПРОЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як зробити цікавим і стильним аккаунт в Інстаграм

П'ять професій майбутнього, про які потрібно знати