Відбудеться забіг 24 серпня на День Незалежності України.

Програма заходів БФ "Майбутнє":

10:00 благодійний забіг "Заради життя";

12:00 турнір з паркового волейболу;

15:00 змагання на водних катамаранах.

Умови дуже прості: кожен бажаючий пробігти 1 км по новенькій біговій доріжці біля стадіону платить благодійний внесок 100 грн. Це забіг, що об'єднує людей та дає можливість кожному учаснику відчути себе частинкою команди небайдужих громадян. Всі зібрані таким чином кошти будуть направлені на лікування 3-річної онкохворої Василевської Ангеліни Віталіївни.

Найактивніші учасники отримають грамоти на згадку про участь в благодійній акції у Млинові від благодійного фонду "Майбутнє", як нагадування про свій посильний внесок для допомоги хворій дівчинці.

Крім того, благодійний фонд "Майбутнє" 24 серпня у Млинові організовує змагання по волейболу та перегони на катамаранах.

- турнір з паркового волейболу. Приймаються до участі команди по 4 учасника. Благодійний внесок - 50 гривень з людини.

- змагання на водних катамаранах. Два учасники на один катамаран. Благодійний внесок - 50 гривень з людини.

Виручені на цих змаганнях кошти будуть направлені на допомогу малозабезпеченим дітям Млинівської об'єднаної громади, аби зібрати їх до школи.

Волонтери БФ "Майбутнє" упродовж дня готуватимуть і продаватимуть картоплю, куліш, уху та інші страви. Увесь їхній заробіток також буде долучено до доброї справи.

Серед учасників благодійних змагань (бігу, волейболу, катамаранів) також буде проведена одна загальна лотерея, переможці якої під час концерту отримають пам'ятні призи від партнерів благодійного фонду.

Організатори запрошують млинівчан, мешканців ОТГ та всіх небайдужих людей приєднатися до доброї справи. Зустрічаймо День Незалежності - разом!