У Рівному у дворі на вулиці Київській,12 діти бавились біля металевих воріт, над якими висів кабель. Хлопчик 7-ми років зачепився за обвисаючий кабель з напругою 380 вольт.

До прибуття швидкої сусіди надавали домедичну допомогу дитині. Хлопчик ще дихав, але о 13.55 медики констатували смерть. В Рівне обленерго заявили, що силовий кабель їм не належить. На місці, де дитину вразило струмом, є пошкодження ізоляції.

У відділі комунікації поліції Рівне нської області повідомили, що сьогодні 16 серпня, близько 14 години до поліції повідомили медики обласної дитячої лікарні про смерть семирічного хлопчика, який отримав ураження електричним струмом на вулиці Київська обласного центру.

За попередньою інформацією двоє дітей, семи та чотирьох років, гралися на вулиці поблизу трансформаторної станції. Старший із хлопчиків взявся за провід із пошкодженою ізоляцією та отримав ураження струмом. Його доставили до лікарні, однак попри вжитті реанімаційні заходи його життя врятувати не вдалося.

На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Досудове розслідування відкрите за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України, повідомили у Відділі комунікації поліції Рівне нської області.



pic



pic



pic



pic



pic