В Рівненському районі функціонує багато літніх дитячих санаторно-оздоровчих комплексів. Одним з найпопулярніших є табір дитячих можливостей «Savvy Nation».

Місцеві діти окрім звичного літнього відпочинку від шкільних клопотів, мають можливість ще й неабияк розвинути свої комунікативні навички і навчитися новим цікавим ремеслам. З ними регулярно проводять заняття з психології успіху, де діти вчаться аналізувати поведінку, на заняттях із фінансової грамотності вони вивчають економіку та застосовують отримані знання на практиці під час інтелектуальних ігор.

Також в таборі є клуб англійської мови, щозміни проводиться день іноземної мови, англомовна гра «Мафія» і організовуються зустрічі з носіями мови. Замість зарядки у таборі проводяться танці, йога, шейпінг, аеробіка та брейк-данс. Регулярно організовуються концерти, свята, тематичні дискотеки, кінопокази та різноманітні майстер-класи, серед яких приготування піци, суші, печива, навчання візажу, самообороні, фокусам, малюванню піском, мистецтву фотографії та іншому. Окрім цього проводяться зустрічі із правоохоронними органами і музичними гуртами.

Одним з улюблених дитячих заходів, без якого не обходиться жоден заїзд, є спортивні змагання в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей «Олімпійське літо», які організовує та проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.

Днями знову були проведені такі змагання, в програмі котрих були як традиційні командні естафети, так й індивідуальні спортивні конкурси. Саме останні видалися особливо насиченими на непоступливу спортивну боротьбу. Оскільки тут не визначалися призери, а тільки одноосібний переможець, то й цінність такої звитяги для дітей була особливо високою. За підсумком всіх конкурсів найсильнішими тут стали Кошнір Олександра, Рудь Володимир та Ковбасюк Артем. По закінченні заходу організатори вручили кожному учаснику спортивні сувеніри на згадку про змагання.