17 серпня о 02:10 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у дачному кооперативі «ПРОГРЕС» за адресою: с. Новоукраїнка Рівненського району.

За вказаною адресою було негайно направлено чергові відділення рятувальників 3-ї, 1-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру, відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС. Також до місця виклику додатково було направлено місцеву пожежну команду с. Новоукраїнка.

На момент прибуття до місця пожежі рятувальників вогнем було охоплено дах житлового будинку (шлакоблочний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 8х8м) та дахи двох господарчих будівель. Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. На ліквідацію пожежі рятувальники відразу ж подали чотири водяних стволи. Вже о 03:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:20 повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття, перекриття, меблі житлового будинку, покриття, перекриття господарчої будівлі – лазні та покриття, перекриття господарчої будівлі. Загиблих та постраждалих немає.

До ліквідації пожежі залучили 4 одиниці спецтехніки ДСНС та 14 рятувальників.

Наразі причини виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.