Ви вірите в прикмети? Розсипаною сіллю і чорною кішкою вже давно нікого не здивуєш, але є ряд сучасних прикмет, які збуваються із регулярністю. Отже, які 7 прикмет потрібно обов'язково знати, щоб уникнути неприємностей?

Прикмети працюють не для всіх, а для людей дуже навіюваних, які щось дізнавшись, будуть постійно про це думати. Тут в дію вступає закон тяжіння думки. Те, про що ви думаєте, обов'язково трапиться і тут вже ви на особистому досвіді зможете переконатися, що думки матеріальні.

Якщо занадто чогось хотіти і готуватися - нічого не вийде.

Ви ж знаєте, якщо на хвилинку вибігти в магазин за хлібом з немитою головою і в домашній футболці, ви обов'язково зустрінете всіх своїх колишніх, всіх друзів і навіть однокласників, яких жодного разу зі школи не зустрічали. Тому дійте від протилежного, хочете, щоб побачення пройшло успішно - залиште вдома безлад і гору немитого посуду! Саме це, немов магніт, приверне бажану людину в ваш будинок.

Розсипаний цукор - до гармонії і любові.

Чим більше цукру розсипали, тим більша ймовірність, що всі сімейні сварки або конфлікти у відносинах незабаром вирішаться. Якщо ви перебуваєте в пошуку, чекайте несподіваного знайомства, яке однозначно буде мати продовження.

Кофта, надіта навиворіт - до великої удачі.

Якщо ви наділи якусь річ навиворіт або задом наперед, та ще й не відразу помітили і вийшли з дому - у вашому житті настають приємні зміни. Доленосна зустріч, підвищення в роботі, несподівана покупка або велика угода в бізнесі - сфера може бути будь-яка.

Розрядився телефон - вас буде шукати хтось дуже важливий.

Знайте, що якщо у вас несподівано розрядився телефон, а можливості в даний момент зарядити немає, вас саме в цей проміжок часу будуть шукати всі: від мами до директора компанії, і у всіх буде термінова розмова, не сумнівайтеся. Закон підлості в активній дії.

Вимити машину вперше за довгий час - до дощу.

Знайомо? Навіть якщо на вулиці стоїть 30-градусна спека, не сумнівайтеся, як тільки ви помиєте свою брудну машину - завтра ж, а можливо, і сьогодні піде дощ. Тому, якщо ви вже досить довго відкладали поїздку на мийку, не поспішайте, все одно потім доведеться мити ще раз.

Якщо збираєтеся в далеку дорогу заздалегідь - щось обов'язково забудете.

Є негласне правило, ніколи не збирайтеся кудись надто заздалегідь. Вам здається, що так ви все передбачите і продумаєте, але ні, все навпаки, ваша увага розсіюється, ви занадто спокійні і розслаблені, тому напевно щось забудете. Краще збиратися в дорогу напередодні і взагалі писати докладний список!

Якщо по дорозі всі світлофори зелені - чекайте неприємностей.

Здавалося б, зелені світлофори на всьому відрізку руху - мрія будь-якого водія, але не варто сильно радіти. Як правило, це обіцяє людині проблеми в особистому житті, зриви планів, особливо тих, які довго планувалися і ось-ось повинні завершитися.

Навіть якщо ви дуже забобонні, не варто ставитися до всього занадто серйозно. Завжди користуйтеся здоровим глуздом, мудрістю і життєвим досвідом, тоді вдасться уникнути навіть самих негативних пророцтв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як насправді працює закон карми: 10 прикладів

Які дерева можна садити біля будинку – прикмети наших предків