Для мешканців Володимирецького та Радивилівського районів області до найбільшого свята в державі – Дня Незалежності України, вчора, 24 серпня, додалося іще одне: в обох районах урочисто відкрили поліцейські станції.

У селищі Володимирець розпочала свою роботу поліцейська станція на вулиці Михайла Грушевського. Тут нестимуть службу три дільничні офіцери поліції, інспектор за обігом зброї у сфері дозвільної системи та група реагування патрульної поліції, яка чергуватиме цілодобово. Усі вони обслуговуватимуть селище Володимирець та ще шість навколишніх сіл.

pic

Керівник Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський подякував органам місцевої влади, які всіляко сприяли в облаштуванні станції та запевнив, що поліцейські докладатимуть максимум зусиль для забезпечення якісної та оперативної допомоги.

pic

Не менш важливою подією стало відкриття поліцейської станції у селі Ситне Радивилівського району, на облаштування якої кошти виділила Крупецька об’єднана територіальна громада.

pic

У приміщенні станції базуватиметься старший дільничний офіцер поліції та група реагування, яка патрулюватиме територію.

pic

На завершення урочистостей з нагоди Дня Незалежності та, звісно, відкриття поліцейської станції, присутнім подарували святковий концерт.

pic

Нагадаємо, що 23 серпня, станції відкрили у двох містах області: (9http://rivne1.tv/news/93851"> Рівному та Березному.