Сьогодні, 30 серпня, на сесії Рівненської міської ради була створена спеціальна комісія для вивчення ситуації з будівництвом навколо озера Басів Кут.

Нагадаємо, депутат Рівне нської міської ради - Любов Романюк подала петицію щодо введення мораторію на будівництво нових та реконструкцію існуючих будівель і споруд навколо озера Басів Кут.

"Басівкутське озеро брудне і потребує негайної комплексної очистки. Каналізування Щасливого і Басового кута - нагальні питання, які стоять на порядку денному. Десь там продовжує розвиватися мікрорайон Басів Схил і має бути вирішено також чимало технічних моментів. Тому, я зареєструвала петицію" , - говорить пані Романюк.

7 серпня, петиція набрала необхідну кількість голосів і була направлена на розгляд міського голови Рівного.

Сьогодні, 30 серпня, на сесії Рівне нської міської ради була створена комісія для вивчення ситуації з будівництва навколо озера Басів Кут та підготовки пропозицій для прийняття рішення.

Очолюватиме комісію Людмила Туровська. Крім депутатів до роботи комісії залучають екологів, землевпродяників, архітекторів та громадсткість.

До складу комісії ввійшли Любов Романюк, Маріан Года, Галина Кульчинська, Юрій Осіпчук, Роман Стасюк та нардеп Андрій Помазанов.