Сьогодні, 31 серпня о 08:32 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку, за адресою: м. Рівне, вул. Т. Бриж, 24.

На місце виклику негайно було направлено два чергових відділення рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне , чергове відділення рятувальників пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення та оперативно координаційний центр області.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що горить цегляний житловий будинок, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розмірами 12х8 м. На ліквідацію пожежі відразу подали два водяних ствола. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Під час розвідки було виявленого непритомного власника оселі 1937 року народження та передано працівникам швидкої медичної допомоги. Вже о 09:10 пожежу було локалізовано, а о 10:00 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено: перекриття по всій площі кухні 10 м. кв., кухонні меблі, речі домашнього вжитку та пошкоджено газову плиту, оздоблення стін, вікна, двері. До ліквідації пожежі було залучено чотири спецтехніки ДСНС та сімнадцять чоловік особового складу.

Потерпілого негайно було госпіталізовано в опіковий центр Рівне нської обласної клінічної лікарні з діагнозом термічні опіки голови, тулуба, верхніх кінцівок ІІ-ІІІ ст., опіки дихальних шляхів ІІ ст. та отруєння продуктами горіння.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.