Дрифтери, які не полюбились жителям мікрорайону Ювілейного, запрошують на авто-вечірку або офіційну презентацію нової локації.

Нагадаємо, 11 серпня, поблизу ТРЦ "Екватор" стався конфлікт між дрифтерами, правоохоронними органами та невідомими в балаклавах.

А напередодні, дрифтери носили звернення до міської ради аби отримати дозвіл на проведення різноманітних автомобільних заходів (перегонів, дрифту і т.д.) на одній із трьох локацій: ПАТ «Рівне азот», перехрестя поблизу села В. Омеляна або «відстійник» для літаків на території рівненського аеропорту.

Після подій 11 серпня дрифт на території ТРЦ "Екватор" припинився, проте самі автолюбителі не раз наголошували, що вони продовжують шукати території і не припинять займатись таким видом спорту.

31 серпня в соціальній мережі фейсбук з'явилась публікація з презентацією нової локації.

"Побачивши повну пасивність від нашої влади по сприянню розвитку автомобільного руху, на себе взяла ініціативу наша ГО та наш партнер та рівненський дріфтер Ростислав Рараговський. Ми знайшли локацію, на якій зможемо проводити подальшу авто аrтинність, тренування та змагання. Але насправді проблема не вирішена і для повноцінного розвитку ми все одно будемо боротись за автодром у Рівному." - йдеться у записі.



pic

А сьогодні, 5 вересня, на офіційній сторінці громадської організації в інстаграмі опублікували запрошення на "Drift party" - яке відбудеться на новій локації (вулиця Дворецька 120-Д) 9 вересня о 17:00.



pic