Зазвичай дівчата дуже хвилюються перед знайомством з батьками свого нареченого, а особливо з його мамою. Тому, ми підготували декілька порад, які допоможуть вам точно сподобатися для майбутньої свекрухи.

Навіть якщо ви найпривабливіша і найрозумніша, знайте, що свекруха може знайти у вас купу недоліків. І не потрібно шукати причину невдоволення, вона одна - суперництво за найулюбленішого в житті чоловіка - сина. І все ж справити хороше враження на майбутню свекруху під час першого знайомства - просто необхідно. Адже це ще один плюсик в ваших стосунках з коханим. Так чи інакше, а думка мами для нього важлива, навіть якщо він це заперечує.

Озбройтеся знаннями

Заздалегідь розпитайте свого нареченого про його батьків. Це вам допоможе скласти про них уявлення. Дізнайтеся про уподобання та захоплення його мами для того, щоб принести з собою те, що прийдеться їй до смаку: коробку цукерок, хорошу каву, або кімнатну рослину. Ви повинні заздалегідь зрозуміти які теми варто піднімати за столом, а які заборонені (скажімо, питання віросповідання).

Одягніться стримано

Міні спідниця і глибоке декольте - не підходять для першого знайомства з його мамою. Краще одягнутися стримано, але не суворо. Непогано, якщо ви можете продемонструвати свій хороший смак поєднанням кольорів і доречними аксесуарами. Одягайтеся так, щоб вам було зручно, інакше це буде ще один привід для сорому.

Відповідайте на запитання

Вам потрібно буде розповісти про себе. У вас можуть питати про житлові умови, батьків, роботу і захоплення. Відповідайте чесно, але не детально (адже це лише перше знайомство), якщо не хочете відповідати - починайте жартувати або делікатно міняйте тему. Говоріть про себе тільки хороше.

Не перегравайте

Досить один раз зробити комплімент господині, а не нахвалювати весь вечір її страви. Не варто захоплюватися кожною деталлю інтер'єру. Зробіть акцент на чомусь одному: скажімо, вазі або люстрі. Не потрібно в кінці вечора бігти на кухню, щоб помити посуд, просто поцікавтеся, чи потрібна допомога. Така настирливість може збентежити вашу майбутню свекруху.

Не вішайтеся її синові на шию

Постійні обійми та поцілунки дуже дратують майбутніх свекрух. Палкі прояви почуттів залиште для іншого разу. Ніяких пристрастей при його мамі! Тільки чинно і благородно! Але і не здумайте шарахатися від його легких дотиків до талії або рукам. По-перше, вам вже не 15 років, а по-друге, це може викликати відчуття, що ваш обранець не дуже-то вам симпатичний.

Пийте і їжте мало

Зрозуміло, що стрес може викликати підвищений апетит і бажання заспокоїтися чарочкою горілки. Але, тримайте себе в руках. Максимум, що ви можете собі дозволити - келих вина. Не накидайтеся на їжу, навіть якщо дуже голодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чому не можна носити чужі речі і прикраси?