Про медовий місяць на Мальдівських островах мріють багато дівчат. Казкові білосніжні пляжі, кристально чисті води Індійського океану, барвиста екзотична природа і розкішні курорти - все це створює ту саму романтичну атмосферу, яка так необхідна закоханим в перші дні спільного життя.

Коли краще відправитися на Мальдіви?

На островах Індійського океану температура круглий рік тримається в районі +30 градусів, але не забувайте про сезон дощів, особливо, якщо ви плануєте активний відпочинок.

Кращий час для відпустки на Мальдівах доводиться на кінець зими - першу половину весни. У цей період тут ясно і сонячно, і погода точно не зможе затьмарити ваш медовий місяць.

Кінець квітня і травень - перехідний період, в цей час починають йти дощі, частіше піднімається вітер. Але опади випадають зазвичай вночі, а калюжі висихають швидко, тому можна запланувати відпустку в цей час, тим більше, путівки в кінці весни трохи дешевше, ніж під час пікового сезону.

Літо і осінь - не найвдаліший час для відпустки на Мальдівах. Тут починається сезон дощів, а погода майже завжди вітряна.

Як вибрати кращий курорт для медового місяця?

Мальдіви складаються з більш ніж 1190 маленьких коралових островів, на 80-ти з яких розташовані курортні комплекси. Кожен з них володіє особливим шармом і пропонує гостям різний спектр послуг та розваг. Щоб зробити правильний вибір обов'язково вивчіть характеристики різних курортів:

що включено у вартість проживання,

які типи номерів доступні,

наскільки різноманітне пропонується меню,

які розваги будуть запропоновані безкоштовно,

які послуги надають за додаткову плату.



медовий місяць Мальдіви

Відмінним місцем для проведення медового місяця на Мальдівах стане, наприклад, острів-курорт Club Med Kani, який користується великою популярністю серед молодят з усього світу. «Кани» - це затишні бунгало, розкішні ресторани, бездоганний сервіс і спокійна романтична атмосфера, яка зробить ваш відпочинок незабутнім. Ви можете насолоджуватися теплим блакитним океаном і сліпучими піщаними пляжами або провести день наодинці один з одним в комфортабельному номері готелю.

Club Med Kani відмінно підходить для молодих активних пар, адже тут можна поєднати пляжний відпочинок з цікавими розвагами. Днем ви зможете поспостерігати за життям яскравих морських мешканців, зайнявшись сноркелінгом чи здійснюючи прогулянку в каяку з прозорим дном. А вечорами вас чекає захоплююча шоу-програма: концерти або дискотеки на пляжі, виступи акробатів, майстер-класи та багато іншого.

Звичайно, це не єдиний курорт преміум-класу на Мальдівах. Тому в будь-якому випадку варто порівняти різні варіанти. Виберіть той, який буде відповідати всім вашим очікуванням - тоді ваше весільну подорож стане розкішним початком щасливого шлюбу, а приємні спогади про прекрасні дні, проведені у океану, будуть зігрівати вас все життя!

Джерело