Рятувальники відновили автомобільний рух на трасі Київ-Чоп та підняли вантажівку з будівельними матеріали з проїжджої частини дороги

11 вересня об 13:45 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що на 323-му кілометрі траси Київ-Чоп (об’їзна міста Рівне ) перекинулася вантажівка MAN, що перевозила будівельні матеріали та повністю перегородила дорогу для учасників дорожнього руху.

На місце пригоди негайно було направлено важку інженерну та пожежно-рятувальну техніку Головного управління ДСНС області.

За допомогою автокрана та тягача аварійно-рятувальної частин Держслужби з НС рятувальники спочатку підняли кабіну вантажівку, потім причіп, а згодом і сам автомобіль MAN. Через те, що вантажівка перекинулася, трапився витік паливо-мастильних матеріалів на дорогу, тому вогнеборцям довелося їх змивати. Також співробітники ДСНС зняли клеми з акамуляторів автомобіля, щоб попередити загрозу короткого замикання та займання. Внаслідок даної пригоди жертв та постраждалих не має. Автомобільний рух відновлено. До надання допомоги було залучено 6 одиниць спецтехніки ДСНС та 22 рятувальника.



pic



pic



pic

У патрульній поліції Рівне нської області повідомили, що 55-річний водій Renault Premium не впорався з керуванням, не дотримався безпечної швидкості, не дотримався безпечного інтервалу в наслідок чого здійснив зіткнення з транспортним засобом ЗІЛ, в результаті чого допустив перекидання свого автомобіля.

Під час спілкування з мешканцем Чернігівської області патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердив тест на місці - 2,64 проміле.

На водія склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) та ст.124 (скоєння ДТП).