Все літо мешканці Рівного провели без гарячої води - її вимкнули аби підготувати мережі до наступного опалювального сезону.

На початку червня водопостачальні підприємства міста відключили гарячу воду в оселях рівнян для проведення, за їх словами, профілактичних робіт у котельнях міста та теплотрасах з підготовки до нового опалювального сезону.

Як раніше повідомляли представники «Теплотранссервісу», гарячої води не буде орієнтовно півтора місяці, але, швидше за все, з’явиться вона лише восени. Проте, цілого літа не вистачило для відновлення постачання гарячої води.

У попередні роки централізоване гаряче водопостачання вмикали на день міста Рівного (26 серпня). Проте, директор ТОВ «Рівне теплоенерго» Степан Коропецький говорить, що є багато факторів, які змусили підприємство не подати гарячу воду.

Головним з факторів є заборгованість споживачів. В тому числі і населення. На сьогоднішній день борг населення складає більше 100 мільйонів.

Пан Коропецький каже, що точної дати включення гарячої води - він сказати не може. Точно знає, що гаряча вода з’явиться, коли як тільки населення міста розрахується за спожиті послуги.