Понеділок: 27.09.10 На Рівне нщині розслідують вбивство жінки, яку знайшли зарізаною Це сталося у Корці. Загибла – 42-річна місцева жителька Світлана. Оперативники з’ясували, що вона добре відома у певних колах адже її ледь не кожного дня бачили у нетверезому стані серед місцевих любителів оковитої. Вівторок: 28.09.10 На Рівне нщині „ВАЗ” врізався в дерево: є жертви Одна людина загинула, ще одна у важкому стані потрапила в реанімацію. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась в Кузнецовську. Там автомобіль „ВАЗ”, у якому знаходилось троє молодих місцевих жителів, злетів у кювет і врізався в придорожнє дерево.

Середа: 29.09.10 Студентка вкрала у підприємця 50 тисяч гривень Крадіжку скоїла 16-річна студентка Анна з села Шпанів Рівне нського району. Дівчина проходила виробничу практику у приватного підприємця в Рівному коли побачила в його сейфі кругленьку суму грошей.

Четвер: 30.09.10 Костопільчанка замовила вбивство за 7 тисяч доларів: УБОЗ оприлюднив нові подробиці резонансної справи Сьогодні в обласному управлінні міліції розкрили деякі подробиці справи про організацію замовного вбивства, яке попередили співробітники УБОЗу. Про це ми розповідали у минулих випусках програми. Нагадаємо, ця історія почалась у травні 2009-ого року в Костополі коли зник місцевий підприємець Тарас Ярмушко.

П'ятниця: 01.10.10 На дорозі Київ – Чоп зіткнулись „Волга”, мотоцикл та вантажівка Мотоцикл, легковик та вантажівка стали учасниками дорожньо-транспортної пригоди на Рівне нщині . Ця аварія сталась на дорозі Київ – Чоп неподалік села Грушвиця Рівне нського району. За попередньою версією, водій автомобіля „Волга”, який рухався в сторону Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мотоциклом „Каваскі”.