Щоб вибрати двері, які будуть вас радувати довгі роки, потрібно перш за все зрозуміти вимоги, які для вас важливі: це і прийнятний ціновий діапазон, дизайн, напрямок відкривання дверей.

Потрібно чітко уявляти майбутню роль дверей у вашому інтер'єрі.

Двері з деревини, покриті якісною плівкою. По-перше, вони можуть гарантувати належну якість. По-друге, моделі представлені в різних кольорах і текстурах, тому легко буде підібрати щось під свій інтер'єр. До того ж, за ними досить легко доглядати. Цілком універсальний варіант, особливо для тих, у кого вдома маленькі діти або домашні тварини. Якщо двері забруднилися - їх досить протерти вологою ганчіркою, використовуючи спеціальний засіб.

Шпоновані двері. Вони покриваються шпоном - тонкими листами з натуральної деревини, через що виглядають багатшими. З ними легко підкреслити гарний інтер'єр в стилі рококо або ампір. Також у даних моделей значно підвищені звуко- і теплоізоляційні характеристики, оскільки вони щільніше і міцніше.

Вдалим варіантом будуть і фарбовані двері. Вони зручні своєю універсальністю - якщо ви захочете зробити ремонт, не обов'язково буде купувати нові. Їх легко перефарбувати в потрібний відтінок, найбільш підходящий для нового оформлення.

Останнім часом набирають популярність скляні моделі. Вони підійдуть тим, хто хоче візуально розширити апартаменти і зробити їх світліше. Тут теж є, з чого вибрати.

Скляні вставки можуть бути:

дзеркальними;

матовими;

пофарбованими;

з плівкою або малюнком.

Особливістю їх можна назвати гіпоалергенність - такий матеріал точно не змусить нікого чхати.

Двері з цінних деревних порід. Вони служать довше всіх, так що зверніть увагу на цей варіант, якщо плануєте покупку на довгі роки. Виробляються зазвичай в класичному стилі, проте можна знайти і модернові варіанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прості хитрощі для дизайну маленького коридору