Уявіть, що у вас весілля. Навколо радіють гості, тамада проводить конкурси, а може бути ви поїхали гуляти на природі. Але що це? Всього кілька годин з початку торжества, а нові туфлі вже натерли ноги. Прикро! Як уникнути подібних непорозумінь?

Весільне взуття для нареченого і нареченої

Основні рекомендації по підбору взуття зводяться до того, щоб звертати особливу увагу на поєднання краси і комфорту. Так наприклад:

- бажано купувати туфлі звичного фасону, щоб нога менше втомлювалася з незвички;

- грамотний підбір кольору без зразка тканини неможливий. Зазвичай туфлі беруть в колір сукні або на два тони темніше;

- туфлі нареченої не обов'язково повинні бути на підборах. Якщо у пари велика різниця в зрості, її можна згладити, запропонувавши нареченому туфлі з каблуком, а нареченій вибравши балетки.

Нерідко предмети одягу підбираються відповідно до повір'ями. Наприклад, одна з традицій або навіть прийме на весіллі говорить про те, що взуття повинна бути закрита, інакше щастя «витече». Багато пар сьогодні не дотримуватися таких рекомендацій, але все залежить від вас.



взуття нареченого і нареченої

Як і коли вибирати взуття? Маленькі хитрощі

Перш ніж збиратися за обновкою, запам'ятайте кілька простих порад, які допоможуть уникнути проблем під час свята:

- Не плануйте покупки на ранок. Нога до вечора трохи набрякає, це нормально для будь-якої людини. Купуючи туфлі з ранку, ви можете трохи помилитися з розміром або добре сидить фасоном.

- Весільне взуття надаватися на панчохи або на колготки, тому до примірки краще вирішити, в чому саме ви будете.

- У магазин надіньте такі ж речі. Це не тільки допоможе вибрати модель, добре сидить на нозі, але і не помилитися з забарвленням.

- Навіть якщо ви знаєте, що навряд чи надягнете це взуття ще раз, не варто економити. Дешеві моделі легко натруть ногу, зіпсувавши свято. Віддавайте перевагу туфлям з натуральної шкіри. До того ж, їх завжди можна перепродати.

- Купуйте взуття за кілька тижнів до свята, адже її потрібно розносити. Для цього ходите в туфлях або черевиках будинку 15 хвилин в день. Якщо через два тижні вам все ще некомфортно, варто підібрати інший виріб.

- Взуття на весілля - це один з найважливіших елементів способу. Більш того, вона відповідає не тільки за ваш зовнішній вигляд, а й за комфорт під час свята.

Вибирайте такі речі без поспіху і купуйте тільки якісне, і ваш день ніщо не затьмарить.

Джерело