Жителі просять міську владу облаштувати мікрорайон "Червоні гори", де на їх думку, не можливо розминутися двом легковим автомобілям.

Петицію щодо цього подав рівнянин Тишкун Олег на сайті міської ради.

"Мікрорайон "Червоні гори" постійно розростається, потік автомобілів збільшується, проте в'їздів-виїздів з нього нових не добавилося! На більшості вулиць не можливо розминутися двом легковим автомобілям і в тому числі на головному в'їзді у мікрорайон з вул.Рівне нської на вул.Смотрицького. В зимовий період рівень ДТП зростає ще й з горбистою місцевістю та невчасним посипанням доріг обслуговуючими компаніями", - говорить автор петиції.

Він просить, організувати нормальну ширину доріг, якщо хтось "вліз" в дорогу, то за рахунок власника знести огорожі та прокласти нові автошляхи. Якщо такої можливості немає - створити односторонній рух. Зробити розмітку проїжджої частини по основним вулицям та встановити дорожні знаки відповідно до правил дорожнього руху. Та зробити світлофор або кільце на розвилці вулиць Курчатова-Енергетиків-Рівне нська.

Жителі масиву "Червоні Гори" вже озвучували свої вимоги на засіданні сесії Рівне нської міської ради.

Проте голова міста відповів, що асфальтування тої ділянки дороги не планується. Єдине, що може зробити міська влада, це засипати дорогу відробленим асфальтом.

Проголосувати за звернення можна на сайті Рівне нської міської ради. Дата завершення збору підписів 9 листопада. Аби петиція отримала відповідь від міського голови, та була розглянута на сесії міської ради вона повинна набрати 300 голосів.