У жовтні 2018 року ретроградна Венера вплине на Раків, Стрільців, Водоліїв, Близнюків, Дів, Левів, Терези, Скорпіонів, Козерогів, Риб, Овнів і Тельців. Що чекає різні знаки Зодіаку в коханні, стосунках, кар'єрі; що можна і чого не можна робити в цьому місяці?

Овен

Любов буде для вас полем битви. Вона буде головною темою протягом всього ретроградного періоду Венери. Інтенсивність почуттів посилиться, емоції буде складно стримувати, що принесе труднощі. Почуття підозри може створити низку проблем. Уникайте конфліктів з друзями, вирішити їх заздалегідь буде вашим кращим вибором. В кінці ретроградного циклу у вас буде можливість виправити труднощі у відносинах, але для цього потрібен компроміс.

Телець

Як і ваш сусід Овен, в темі відносин ви знаходитесь у войовничому стані. Слухаючи вашого партнера і враховуючи його потреби, ви уникнете конфлікту. Частина труднощів може полягати в тому, що ви настільки зайняті тим, що зосереджені на своїх цілях і завданнях, що ваш партнер відчуває себе відсунутим в сторону. Відносини з вашим тілом зажадають уваги. Відмінний період для перегляду вашої фітнес-програми і турботи про себе.

Близнюки

Подбайте про те, щоб організувати собі спа-день в період ретроградної Венери, тому що ви відчуєте потребу побалувати себе і сфокусуватися на своєму внутрішньому світі. Якщо ви знаходитесь у відносинах, будьте обережні у своїх реакціях на струси, які будуть виникати, тому що можуть загостритися старі проблеми.

Рак

Ретроградна Венера зачепить тему романтики і задоволення у вашому житті. Ви почнете сумніватися в тому, що ваші романтичні потреби задоволені. Можуть виникнути труднощі та розбіжності з друзями, особливо в кінці місяця. Постарайтеся вирішити будь-які проблеми мирно. Уміння вислухати інших завжди є ключем.

Лев

Вам необхідно зробити ремонт або щось змінити? Облагороджування вашого життя може стати головною темою в ретроградному циклі. Вас зацікавить можливість того, щоб зробити деякі зміни навколо або усередині вашого будинку. Крім того, ваші відносини можуть також вимагати змін.

Діва

Як правило, вам легко "відчувати любов" у вашому повсякденному житті, але під час ретроградної Венери ви можете відчути себе відключеними. Кращий спосіб вирішити це - відкритися навколишньому світу і постаратися бути більш соціальними. Виникне необхідність проявити, наскільки ви любите і потребуєту людей, які важливі у вашому житті.

Терези

Відносини з грошима будуть вашою основною темою під час всього ретроградного циклу. Фінансові труднощі допоможуть вам переглянути необхідність нераціональних покупок. Спробуйте перенести фінансові переговори до Хеллоуїна, тому що вони можуть бути не самими сприятливими для вас. Крім того, намагайтеся не брати в борг.

Скорпіон

Ви можете відчути необхідність ізолювати себе від спілкування під час цього ретроградного циклу. Конфлікти можуть виникати на рівному місці, особливо з членами сім'ї. Ви можете особливо гостро відчувати бажання інших вами маніпулювати. Потребують гармонізації відносини з близькими друзями або братами і сестрами. Цей період для вас - можливість зрозуміти себе на більш глибокому рівні.

Стрілець

Ретроградна Венера може змусити вас почувати себе жертвою людей, яким ви допомагаєте. Можливо, вам треба буде встановити чіткі межі, щоб ви не потрапили в со-залежні шаблони поведінки. До кінця місяця можуть виникнути перекоси, які виявляться складними в управлінні, але вирішення цих проблем відбудеться в листопаді.

Козеріг

Ви можете відчути, що удача буде не на вашому боці, і що у вашому житті вона проявляється не так, як вам хотілося б. Просто пам'ятайте, що цей цикл носить тимчасовий характер, і перш ніж ви це усвідомлюєте, що все відбудеться на вашу користь. Виникне необхідність вирішити, хто має цінність у вашому житті, а хто - ні. На вашій роботі можуть виникнути конфлікти. Не рекомендується реагувати емоційно, вибирайте компроміс.

Водолій

Ви можете відчути себе незатребуваними на своїй роботі і засумніваєтеся в тому, що ваш нинішній кар'єрний шлях приносить вам радість і задоволення. До кінця місяця раптові зміни у вашій кар'єрі можуть змусити вас відчути себе трохи дезорієнтованим і створити ненавмисні конфлікти з іншими. Зберігайте цілеспрямованість і позитивність у мисленні.

Риби

З ретроградною Венерою, ваші труднощі у відносинах або фінансах можуть проявитися у повсякденному житті. Може накочувати почуття розчарування і спустошення. Доведеться переглянути свої фінансові зобов'язання і стратегії. Будьте обережні з надмірним виразом жорсткої думки, яка не враховує точку зору інших людей.

Джерело