Із метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, із 01 вересня до 01 жовтня на Рівненщині проводилася оперативно-профілактична операції «Зброя та вибухівка».

Із метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, із 01 вересня до 01 жовтня на Рівне нщині проводилася оперативно-профілактична операції «Зброя та вибухівка».

За результатами відпрацювань у жителів області поліцейські вилучили 31 одиницю вогнепальної зброї та 3123 боєприпаси: 3039 набоїв різного калібру, 29 гранат, 55 одиниць інших видів боєприпасів, а також понад кілограм вибухівки.

За всіма вказаними фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами відкрито 81 кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, у якому 47 особам слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину. До суду скеровано 28 кримінальних проваджень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.