14 жовтня українські чоловіки та хлопці будуть відзначати День захисника України. Це свято збігається з Покровом Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Що подарувати синові? Чим порадувати чоловіка?

У школах, дитячих садах і сім'ях України ретельно готуються до цього чоловічого свята. Дружини, мами, бабусі, сестрички, однокласниці - в загальному всі жінки підбирають подарунки і привітання для дорослих і поки ще маленьких чоловіків. Ми зібрали для вас ідеї подарунків до Дня українського козацтва і захисника України, можливо, вони будуть корисні вам.

Вишиванка

Вишиванка - символ справжнього козака, а ще це одяг-оберіг. Вишиванка - не дешевий подарунок. Його можна подарувати синові, племіннику або похреснику. Дешевше класичної вишиванки з льону або бавовни буде коштувати трикотажна футболка з традиційною вишивкою.

Флешка або павербанк

Багато пам'яті не буває. Ця ж аксіома. Зараз карти пам'яті коштують не дуже дорого, але вони практичні і завжди знадобляться. Та ж історія і з павербанками - портативними зарядними пристроями. Це потрібний подарунок і для дітей, і для дорослих.

Термокружка

Універсальний подарунок для будь-якого віку. Його можна подарувати і чоловікові, і куму, і дитині. Сучасні діти більш екологічні, і вони знають, що пити чай в школі краще зі своєї тари. Тим більше термокружка в холодну пору року - дуже актуальний подарунок.

Книги

Видавництва друкують книги для різного віку та під різний смак. Тому, якщо ваш чоловік чи хлопець любить читати, то такий подарунок йому точно сподобається.

Солодощі з українською символікою

Це можуть бути шоколадки з тризубом, пряники у формі козаків або української вишивки. Патріотично, не дорого, дуже красиво і дуже смачно.

Похід в боулінг, квест-кімнату і т.д.

В якості подарунка до свята, можна організувати для свої чоловіків похід в боулінг, квест-кімнату, кіно, на ковзанку, піцерію тощо. Це не лише подарунок, а й можливість разом провести час.

Записна книжка - блокнот завжди стане в нагоді людині, будь він бізнесменом або творчою особистістю.

Чашка або великий кухоль - нанесені на неї теплі слова, щирі побажання або веселий малюнок викликатимуть усмішку при кожному чаюванні.

Їстівний букет- зазвичай квіти для чоловіків не дарують, але можна в якості презента зробити справжній чоловічий букет. Використати для нього можна ковбаску, огірки, перець і т.д. Все залежить від вашої фантазії.

Сертифікат чи квитки на концерт

Сьогодні можна підібрати сертифікат на будь-який смак. Це може бути сертифікат в барбершоп, на масаж, прижок з парашутом, квитки на концерт улюбленого гурту і т.д.

Подарунок для хобі Якщо ваш чоловік завзятий рибалка, то найкращим подарунком будещось для його хобі. Знаючи, що полюбляє ваш чоловік то і подарунок обирайте відштовхуючись від цього. Також, це може бути футбольний м'яч, футбольна форма, сертифікат в мисливський магазин і т.д.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 прикмет, які допоможуть привернути гроші