Кількість людей,які розчарувалися в сучасній медицині постійно зростає. Багато з них, не знаходячи іншого виходу, звертаються до біоенерготерапевтів. Але не всі знають, в чому полягає таке лікування, не кажучи вже про те, як до нього підготуватися і зробити максимально ефективним.

Біоенерготерапевти - це цілителі, наділені великим енергетичним потенціалом. Пояснити природу біоенергетичного впливу такого цілителя на пацієнта наука ще не може: більше питань, ніж відповідей. Тому основним доказом і критерієм професіоналізму біоенерготерапевта є результати його роботи.

pic

Здібності біоенерготерапевта дають можливість діагностувати захворювання на ранніх стадіях, коли симптоматичні прояви ще відсутні.

Біоенергетик під час діагностики оцінює схильність до захворювань, а також робить аналіз енергетичного поля людини і виявляє енергетично слабкі зони. Вчені прийшли до думки, що близько 70% захворювань виникають в результаті порушень в нашій енергоінформаційної системі, і якщо вчасно не відновити біополе, то патологія починає розвиватися на фізичному рівні.

Відновити біополе можна за допомогою лікування методом біоенерготерапії, спрямованого на усунення пошкоджень біополя. Під впливом біоенергетика відбувається відновлення енергетичного потенціалу безпосередньо в хворому органі і організмі в цілому, в результаті чого орган починає самовідновлюватися. Швидкий терапевтичний ефект настає при гострих процесах, а у хронічних формах захворювання вимагають більшого часу лікування і ефект настає повільніше. Відновити енергію і створити її правильний баланс в організмі - ось основне лікування цілителя-біоенергетика. Поклавши руки на хворе місце, він виступає в ролі «трансформатора», обробляючи і видозмінюючи енергію, очищаючи її від негативу і усуваючи хворобу за допомогою своєї позитивної енергії. У кожної людини власна енергетична хвиля і перед початком сеансу під неї необхідно налаштуватися.

Що може вилікувати біоенерготерапевт?

pic

Мігрень, безсоння, синдром хронічної втоми, люмбаго, грижу хребетного диска, трофічну виразку, будь-які запальні захворювання - легких, бронхів, шлунка, підшлункової залози, яєчників і чого завгодно ще. У сприятливих випадках повністю може зникнути бронхіальна астма, запор, екзема і деякі інші недуги.

Як обрати біоенерготерапавта?

У зв'язку з великою кількістю шарлатанів, перше, на що потрібно звернути увагу - це на досвід. Лікування у біоенерготерапевта не повинно завдавати дискомфорт. Якщо таке відбувається, скажіть йому про це.

pic

Біоенерготерапевт Радкевич Анатолій Петрович,який займається лікуванням усього організму енергією,уже понад 11 років. Сеанси проводяться,як у кабінеті так і у людини вдома.Доречі,тільки у Радкевича Анатолія Петровича є біокабінка,якої аналогів в Рівному не існує. На відміну від традиційних методів лікування, біоенергія не викликає побічних ефектів. Найчастіше відбувається поліпшення ситуації не тільки з "проблемними" захворюваннями, але також і з загальним тонусом організму, як додатковий бонус такого методу лікування.

Робота Радкевича Анатолія Петровича побудована за принципом - "не нашкодь", і особисто переконатися в цьому можна, зателефонувавши за телефоном (096)124-85-49