Вчора, 15 жовтня, задокументовано факт одержання неправомірної вигоди в розмірі 800 доларів США начальником служби захисту інформації Дубенського об'єднаного міського військового комісаріату.

15 жовтня 2018 року військовою прокуратурою Рівне нського гарнізону спільно із слідчими Головного управління Національної поліції в Рівне нської області та оперативними співробітниками Управління Служби безпеки України в Рівне нській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди в розмірі 800 доларів США начальником служби захисту інформації Дубенського об’єднаного міського військового комісаріату.

За даним фактом призначене службове розслідування. На час проведення розслідування військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків. У разі доведення його вини судом, військовослужбовець понесе покарання згідно вимог чинного законодавства та буде звільнений з лав Збройних Сил України та позбавлений військового звання.

На підставі доручення військового прокурора Рівне нського гарнізону військовослужбовець поміщений в кімнату для тимчасово затриманих Рівне нського ЗВ ВСП до обрання йому міри запобіжного заходу.

Командування оперативного командування «Захід» наголошує, що й надалі всіляко буде сприяти правоохоронним органам у виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять високе звання «Військовослужбовця» Збройних Сил України.

Повідомляє начальник прес-центру управління оперативного командування «Захід» полковник Прошин Анатолій Анатолійович.