Наближається час відпустки, і люди замислюються, де відпочити. Хочеться і дешево, і красиво, і бажано в іншій країні, тому що не сидіти ж весь відпочинок в Рівному.

Як правило, купити готовий тур набагато вигідніше, ніж складати поїздку самостійно. Найчастіше тільки на квитках недосвідчений турист втрачає більше грошей, ніж на всьому турі. Особливо це стосується популярних напрямків для відпочинку: тури в Єгипет, Туреччину, Таїланд і так далі. Це пов'язано з тим, що туроператори викуповують заздалегідь місця на рейси і в готелях, і, як то кажуть, оптом.

Наступним кроком стане необхідність вибрати відповідний тур. Купити путівку вигідно - ціле мистецтво. Туроператори прагнуть отримати відсоток від продажу, тому часто роблять пропозиції, які не відповідають побажанням клієнта. Але не впадайте у відчай, для рівнянина, є прекрасний вихід з ситуації, що склалася - це покупка турів онлайн.

Переваги покупки туру онлайн

Сучасні технології дозволяють здійснювати покупки, не виходячи з дому. Це особливо зручно, коли у покупця ненормований графік роботи, і поки майбутній турист збереться, то все фірми вже закінчать роботу. До того ж в офісах працівники отримують свою зарплату в залежності від продажів. Так що не сподівайтеся, що туроператори запропонують те, що подешевше.



pic

П'ять переваг покупки туру онлайн з максимальною вигодою для туриста.

1. Вибір. У пошукових системах по турам (таких як Farvater.travel) існують тисячі варіантів. Покупець може вибрати найбільш йому відповідний за ціною, розташуванню та часом. Легко знайти додаткові фотографії та відгуки цього місця.

2. Швидко і зручно. Не треба їздити в турагентство, витрачати час на дорогу і гроші на проїзд. До того ж не факт, що вам підійдуть їх пропозиції. Ви не залежите від часу їх роботи. Пошуковик пропонує масу варіантів, які можна коригувати відповідно до своїх побажань за допомогою розширеного пошуку.

3. Безпека. Потрібні документи після оплати відразу ж висилаються вам на пошту. Ви не втратите їх по дорозі, туроператор не забуде видати вам якісь важливі папери. Вони завжди будуть завантажені в ваш смартфон.

4. Консультування. На сайтах-агрегаторах завжди є техпідтримка, яка допоможе впоратися з труднощами, що виникли підкаже, які документи потрібні і т.д. Як правило, вони працюють цілодобово.

5. Гарячий тур або раннє бронювання. Бувають різні ситуації, хтось планує відпустку заздалегідь, а хтось готовий зірватися прямо тут і зараз. На обох варіантах можна вигідно заощадити.

Особливою популярністю зараз користуються тури в Шарм-ель-Шейх, Єгипет. Курорт пропонує сотні готелів, розрахованих на будь-який достаток. До того ж він підходить як для активного відпочинку, так і для сімейного. У місті є маса розваг на будь-який смак. Крім того, курорт має зручне розташування. Чартерні рейси з пересадкою в Стамбулі літають відразу до Шарм-ель-Шейха. Туристу не буде потрібно ще кілька годин їхати до іншого курорту.



pic