Кожен повний місяць несе з собою певні зміни. Повний місяць у жовтні 2018 торкнеться матеріальної сторони життя. Як вплине повний місяць в жовтні на ваше життя, що можна і не можна робити 24 жовтня.

24 жовтня 2018 роки буде повний місяць в Тельці, який виведе на перший план зміни у фінансовій сфері. Не слід лякатися, зміни, які спочатку можуть здатися багатьом поганими, насправді несуть сенс «на краще». Відбудеться заміна старої непрацюючої моделі, на нову, успішну. Однак, які підводні камені слід очікувати від повного місяця в жовтні і до чого бути готовим.

Вся увага буде приділятися відносинам з людьми, від яких залежить ваш заробіток, доходи, фінансовий успіх і благополуччя. На перший план вийдуть події, від яких будуть залежати результати майбутнього. Можливо, вам доведеться змінити намічені плани і підкоригувати домовленості з партнерами по роботі і бізнесу.

Щоб робочі моменти не переросли в конфлікти, дуже важливо в повний місяць не піддаватися емоціям. Нові обставини змусять вас переглянути свої рішення, які стосуються планування бюджету і капіталовкладень - це може стосуватися як звичних сімейних витрат, так і ведення бізнесу. Не втрачайте самовладання і вмійте домовлятися, йти на компроміси.

Період повного місяця буде сприятливий для розширення можливостей, виходу за рамки прийнятих стандартів. Не бійтеся шукати нові шляхи вирішення виникаючих складнощів, однак не приймайте поспішних рішень. Якщо ви не впевнені в своїх діях, краще взяти паузу і добре все обміркувати.

У зв'язку з тим, що повний місяць в жовтні буде тісно пов'язаний з фінансами, дуже небажано брати і давати в борг, здійснювати великі покупки, підписувати важливі документи, і взагалі бути вкрай обережним у всьому, що стосується грошей і витрат. Пам'ятайте про те, що повний місяць - непростий період, який краще перечекати, щоб не наламати дров і не шкодувати про скоєне надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

5 речей у вашому домі, які притягують бідність та негатив