Рівненський "Верес", граючи більше двадцяти хвилин у чисельній мешості, ((http://rivne1.tv/news/95516)(зумів відігратися)) у матчі проти лідера чемпіонату - "Калуша".

Олег ШАНДРУК: "Планували зіграти по-іншому"

- Якщо зважати на те, що ми одразу були змушені відігруватися, на те, як розвивалася гра - можна сказати, що ми сьогодні здобули одне очко. Хоча, ми планували дещо по-іншому зіграти. Але швидкий пропущений гол вніс свої корективи. Індивідуальні помилки призвели до того, що ми пропустили гол.

- Сьогодні було багато дрібних помилок в простих ситуаціях. Чи робитимете якісь висновки?

- Які висновки? Це індивідуальна майстерність. Я не хочу називати прізвища. Усі все бачили. Але це внутрішня кухня. Ми після матчу зробимо висновки. Я подякував хлопцям. Хочу подякувати вболівальникам, які вірили в нас і гнали команду вперед до кінця матчу. Якщо так піде далі, якщо будемо разом - досягнемо цілей.

pic

Василь МАЛИК: "Могли розраховувати на більше"

Післяматчеве флеш-інтерв'ю головного тренера "Калуша" Василя Малика:

- Вважаю, що сьогодні ми швидше здобули одне очко, ніж втратили два. Бо грали на виїзді. Проти дуже хорошої збалансованої команди. Команди з турнірними задачами. Так, по ходу гри ми могли розраховувати на більше. Тим паче, суперник грав у меншості. Але таке трапляється. Ми не робимо трагедії з того, що не обіграли "Верес". Одне очко - це теж результат.

Ми вивчали суперника. Були приємно здивовані, що "Верес" стабілізував склад, зігрався. Ми сьогодні намагалися не дати рівнянам зіграти у свою гру. Змушували їх використовувати довгі передачі. Моя команда завдання на гру виконала. Трохи підсіли фізично наприкінці, притислися до своїх воріт і пропустили.

pic

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).