19 жовтня у приміщенні Здолбунівської районної бібліотеки для дітей та юнацтва відбувся семінар а тему «Психолого-педагогічні особливості булінгу в освітньому середовищі»

Семінар, у якому взяли участь працівники психологічної служби району, організували за сприяння заступника голови Здолбунівської райдержадміністрації Сергія Гридіна. Провів його старший викладач кафедри педагогіки, психології та корекційної освіти Рівне нського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Владислав Папуша.

Під час заходу його учасники дізналися багато важливої інформації про актуальність проблеми булінгу. Зокрема йшлося про особливості агресивної поведінки дітей та підлітків і її причини. Серед них гість назвав і відсутність достатньо тісного спілкування дорослих та юних.

"І батьки, і вчителі нині дуже мало спілкуються з дітьми. Доки ж спілкування не буде достатнім, доки не вироблятиметься зворотній зв’язок, проблема булінгу буде лише посилюватися", – зазначив Владислав Папуша.

Присутні на семінарі ознайомилися з посібниками з булінгу, обговорили інші питання, які є актуальними у їхній практичній діяльності.

pic



pic



pic