Понеділок: 11.109.10 Нова версія смерті школяра який помер після уроку у селі Користь Матір школяра, який помер після уроку у селі Користь Корецького району не вірить у нещасний випадок, а має іншу версію смерті свого сина. Нагадаємо, Олексію Чигиру посеред уроків стало зле, він знепритомнів та помер. Мама загиблого стверджує - її сина вбив однокласник. Який вимагав від Олексія гроші. Вівторок: 12.10.10 Застілля просто неба закінчилося вбивством Трагедія сталася у Рівному на вулиці Костромській 1, навпроти дитячого садка. В ніч на понеділок між двома житловими будинками місцеві мешканці знайшли закривавлене тіло чоловіка. Як встановили правоохоронці він помер від ножового поранення в шию.

Середа: 13.10.10 Повертаючись з весілля опинився під колесами автомобіля і загинув 11-го жовтня неподалік Олександрії, у лісі було знайдено тіло чоловіка. На місці правоохоронці встановили, що загиблий 31-річний Андрій, житель села Кустин Рівне нського району. Як з’ясували працівники ДАІ його було травмовано автомобілем.

Четвер: 14.10.10 В Острозі вбито 28-річного чоловіка Його у власному помешканні знайшли сусіди. Вранці 12-го жовтня місцевий житель Іван повідомив працівників міліції, що у будинку на вулиці Вишенського виявив мертвим 28-річного Миколу.

П'ятниця: 15.10.10 15 років у в'язниці за подвійне вбивство У Рівному винесли вирок 70-річному пенсіонеру Петру Рачкелюку, який в ніч на 22 квітня минулого року у селі Дерев'яне Рівне нського району вбив свою тітку та сестру і підпалив будинок з ними. Тіла 72-річної Ніни та її 94-річної мами знайшли рятувальники, які гасили пожежу.