Власним вертольотом та із міністерською командою прилетів на Рівненщину Президент України Віктор Янукович. Свою робочу поїздку він розпочав із Клеванського шпиталю для ветеранів. Де зробив заплановані добрі справи - відкрив відділення, подарував автівки та подивися - як то воно бути старим, немічним та хворим.

Ще за дві годин до приїзду Президента у Клеванському шпиталі для ветеранів вже почали збиратися його прихильники - добровільні та ті, хто працює та лікується у закладі. Серед останніх 13 щасливчиків, яким дістануться новенькі автівки. Старенькі інваліди навіть не пам'ятають скільки років вони стояли у черзі. Тепер машини їм подарує сам Президент. Останній приїхав майже без запізнення. Щасливе обличчя, гарна українська мова. Віктор Янукович дарує шпиталю нову апаратуру та вітає ветеранів.

Із 15 ветеранів, яким виділили нові автівки 13 - лікуються зараз у Клеванському шпиталі. Ключі від машин особисто кожному вручив сам Президент.

Ключі роздані, Президент ріже стрічку і у швидким темпом оглядає нове фізіотерапевтичне відділення. Кабінети, палати корпусу, басейн, ванни, масажні. На виході з корпусу на нього вже чатують ветерани. Теж щасливі — разом із своїм Президентом. Ще декілька хвилин і Віктор Янукович оглядає новенький будиночок де живуть ветерани та рушає до іншої точки оглядин. На новозбудованій транспортній розв'язці на нього вже чекає натовп прихильників та яскраві корпоративно-регіональні кульки, увімкнені ліхтарі та велика сцена. Президент урочисто відкриває розв'язку. По новій дорозі одразу ж прямують святкові вантажівки. А президент уже у Рівному. Тут перед обласною адміністрацією на нього чекає натовп. Втім не лише з прихильників, але й опозиційного табору. Останніх заспокоїли ще до приїзду Януковича. Хоча він не полінувався — підійшов до кожного. Аби почути. І через оновлений до приїзду президента майдан біля обласної адміністрації Віктор Янукович пішов на нараду — засідання регіонального комітету з економічних реформ. Послухав там звіти. Сказав: "Допоможемо чим зможемо".

Шляхів вирішення проблем Рівне нщини Президент особливо не уточнював. Утім запевнив, працювати доведеться разом... І поїхав назад до столиці — будувати нову країну.