Двоє дівчат із Рівненщини Ольга Федитиник та Тетяна Чмир вибороли бронзову та срібну медалі на чемпіонаті світу серед юніорів по боротьбі самбо. Змагання відбувалися у Тбілісі, а ось нагороди дівчата отримували у Рівному із рук головного правоохоронця.

Колегія правоохоронців - і перше питання відзначення кращих самбістів області. Нагороди із рук генерала Олега Сала отримали і тренера і їх підопічні. Вони відзначилися у Грузії на чемпіонаті світу серед юніорів по боротьбі самбо.

Обидві дівчини вже майстри спорту із самбо. У їх багажі вже є перемоги, втім досвід із чемпіонату світу найцінніший. Правоохоронці пишаються. В області вже 6 районів задіяні в програмі із залучення молоді до вивчення самбо. Самообороною без зброї вже нині займаються майже дві сотні юнаків та дівчат. Їх тренують не тільки заради спорту. але заради благородної мети відлучення від вуличного впливу, наркоманії та алкоголізму.

Сьогодні кращі із вихованців самбістів отримали від правоохоронців цінні подарунки - спеціальну форму для занять самбо. Правоохоронці кажуть, підтримуватимуть їх і надалі, аби у наступних змаганнях самбісти Рівне нщини окрім срібла та бронзи привезли ще й золоті медалі.