Свої підприємницькі здібності вам допоможуть відкрити або ж розвинути на спеціальному тренінгу для жінок, який відбудеться у Рівному з 11 по 13 листопада. Це другий етап програми «Вдосконалюй свій бізнес».

Організатори планують залучити два десятки жінок-підприємців, які офіційно започаткували свій бізнес. Тренінг ведуть досвідчені тренери, які мають сертифікат Міжнародного бюро праці.

Рівність жінок і чоловіків у світі праці

Тренінгова програма «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»

В рамках Проекту Європейського Союзу та Міжнародного бюро праці (ЄС-МБП) «Рівність жінок і чоловіків у світі праці» реалізується компонент з підтримки підприємництва серед жінок, яким передбачається провести навчання підприємництву для жінок на основі розробленої МБП тренінгової програми «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес».

У період з 11 по 13 листопада 2010 року у м. Рівне реалізовуватиметься другий компонент даної програми «Вдосконалюй свій бізнес», що має на меті залучити близько 20 жінок-підприємців.

Даний тренінг буде проведений Ресурсним центром ГУРТ (м. Київ) за фінансової підтримки Проекту технічної співпраці ЄС-МБП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці».

Окрім жінок, які взяли участь у першому компоненті програми і відкрили власну справу, цільовою групою тренінгів в рамках вказаної програми є жінки, які офіційно започаткували свій бізнес. Тренінгова програма впроваджується досвідченими тренерами, сертифікованими Міжнародним бюро праці.

Впродовж триденного тренінгу учасниці здобудуть поглиблені знання та навички, необхідні для ведення власної справи. Програма передбачає вивчення таких аспектів ведення бізнесу:

  • ґендерна рівність
  • недискримінація у сфері праці
  • маркетинг, розрахунок собівартості
  • бухгалтерський облік
  • ефективне фінансове планування
  • залучення інвесторів
  • робота з персоналом
  • шляхи розширення бізнесу

Під час тренінгу всі учасниці отримають практичні посібники, якими зможуть надалі користуватися.

Усі витрати, пов’язані із проведенням тренінгу, за рахунок Проекту ЄС-МБП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці».

Для того, щоб взяти участь у даному семінарі, необхідно зареєструватися в телефонному режимі або електронною поштою в Рівне нському регіональному центрі з інвестицій та розвитку. Контактна особа – Артем ПЛЕСКАЧОВ. Тел.: (0362) 431-084, 695-372. Факс: (0362) 695-375. E-mail: rivneinnovation@gmail.com

Також для участі необхідно надати скановані версії (копії) свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності та довідку про сплату єдиного податку (або довідку Податкової інспекції 4-ОПП).