31 жовтня на Першому місцевому - традиційний проект "Доба вибору": максимум інформації про день виборів у спецвипуску "Новин Рівного", "Телепресклубі" та на сайті! Крім того, на глядачів очікуватимуть ексклюзивні результати екзит-полу, який проводитиметься в Рівному 31 жовтня на замовлення телеканалу "Рівне 1".

Упродовж дня оперативна інформація про хід виборів висвітлюватиметься на нашому сайті. О 18.30 попередній підсумок дня виборів - у спецвипуску "Новин Рівного". О 22 годині, відразу після завершення голосування, на нашому сайті ви зможете прочитати перші результати екзит-полу, який буде проведено 31 жовтня у Рівному на замовлення телеканалу "Рівне 1" та Видавничого дому "ОГО". А о 23 годині політики, експерти та журналісти зберуться в студії "Телепресклубу", щоб обговорити повні результати екзитполу та поділитись думками щодо попередніх підсумків виборів та подальшого розвитку політичної ситуації на Рівне нщині .

Як пройшов день виборів? Кого обрали рівняни міським головою? Якою буде розстановка сил у новій міській раді? На Першому місцевому ввечері 31 жовтня - дані екзит-полу, компетентні оцінки та прогнози.

Слідкуйте за виборами разом з нами!