Вперше до обласного центру привезли виставку найкращих робіт львівського фото-салону під назвою "З любов’ю до жінки". На ній - роботи семи десятків фотохудожників з усього світу, об'єднані жіночою тематикою.

Жінкам варто приділяти більше уваги, впевнений організатор міжнародного фото-салону "з любов’ю до жінки" Юрій Титовець. А тому і вкладає в добрі справи частину свої прибутків власник приватної гінекологічної клініки зі Львова . Ось уже 5 років поспіль він збирає іменитих фотомитців зі всього світу, аби створити добірку світлин, що мають привернути увагу світу - до жінки.

На світському рауті з відтінком благодійності і яблуку ніде було впасти від поважних і знаних у рівному митців, бізнесменів та благодійників. Тож Організатор виставки передав одну зі своїх фоторобіт, аби її продали з аукціону і гроші використали на добрі справи. За фахом банкір, а за покликанням меценат просто під час виставки загорівся ідеєю зробити щось подібне і в рівному. І навіть почав обговорювати із місцевими митцями можливу концепцію нового арт-проекту.

Роботи ж колег представлені на виставці високо оцінив і місцевий фотохудожник,Олександр Купчинській. Тим паче, цьогоріч він його світлини розміщені у в цій експозиції. Загалом митець в захваті від проекту бо впевнений, у ньому мистецтво ще й служить на благо суспільству.

Виставка "з любов’ю до жінки" триватиме у рівному до першого грудня. Вхід безкоштовний тому побачити її зможуть усі охочі. І якщо хоч частина з них змінить своє ставлення до прекрасної половини людства на краще, натхненники проекту вже будуть вельми задоволені.