У Костопільському районі розслідують обставини підпалу автомобіля „Нісан - Альмера” в селі Злазне. Нагадаємо, це сталося в ніч з 3-ого на 4-те листопада на подвір’ї приватного будинку.

Першою спалахи вогню помітила Людмила Максимчук. Жінка саме годувала дитину як почула звуки сигналізації. Визирнувши у вікно, вона побачила палаючий автомобіль своєї сестри.

Та загасити полум’я власними силами не вдалося. Зробили це пожежники, які приїхали на виклик. Утім, це не допомогло врятувати автомобіль. „Нісан - Альмера” згорів повністю. Це все, що від нього лишилось. Власниця легковика Тетяна Мордяк переконана – її авто підпалили. І хотіли спалити ще два, які стояли неподалік. Автомобілі встигли відігнати. На них – сліди недавньої пожежі. Оперативники, оглянувши спалений „Нісан”, відразу заявили: машину хтось підпалив.

Хто підпалив автомобіль, правоохоронці поки не знають. Хоча Тетяна Мордяк не сумнівається: це справа одного з її односельчан, з яким у жінки виник побутовий конфлікт. Утім, його прізвища в інтересах слідства вона поки не називає. У Костопільській міліції про ймовірних підозрюваних кажуть небагато. Але вони є, - запевняють правоохоронці.

Коли ці особи офіційно стануть підозрюваними, костопільські міліціонери не кажуть. Так само як і не прогнозують чи буде розкритий хоча б один підпал автомобіля за кілька останніх років.