Заради такої події юним танцюристам довелося вже провчитися цілий рік. А попереду - ще аж 10. Втім, поруч із учнями - їхні батьки, які підтримують не тільки морально. Вони теж готові навчитися сучасним танцям.

У сім'ї Палацу дітей та молоді чергове поповнення. Школа сучасної хореографії привітала з посвятою своїх нових учнів. Цього року їх 34. Посвята в учні Школи сучасної хореографії — їх останнє випробування перед непростим 10-річним курсом навчанням. Та вихованців, майбутніх професійних танцівників, це аж ніяк не лякає. Навіть навпаки, діти із задоволенням відвідують Лайт, адже їх навчають улюбленій справі.

Школою сучасної хореографії Палацу дітей та молоді задоволені і батьки вихованців. І радіють, що до школи приймають не лише дітей, а всю сім"ю. У традиційному родинному святі, саме так називає посвяту Наталія Сторожук, звичайно ж взяли участь не лише вихованці Школи сучасної хореографії, а й батьки. Спочатку діти навчали своїх батьків танцювальним рухам та позиціям, а згодом батьки і самі затанцювали, як професіонали. Вони довго готувалися до виступу, адже розуміли, що у очах власних дітей мають виглядати гідно.