Вони закликають усіх, хто стомився від бездіяльності і бюрократизму ЖЕКів, брати владу у свої руки і створювати ОСББ. І як гарний приклад демонструють від даху до підвалу оселі зі справжніми господарями.

Мешканці житлово-будівельного кооперативу "Електрон-2" що на вулиці Коновальця, 7 у Рівному сьогодні господарюють по справжньому. Дах їх будинку - взірець та привід заздрити чи не усім багатоповерхівкам Рівного. На новітнє мембранове покриття лише 20 відсотків зібрали жильці. Решту — 80 — дало місто. Жильці самі шукають виконавців та приймають їх роботу. Кажуть така відповідальність за власні оселі та гроші - варта спільних зусиль. Міський голова свідомість жильців тільки підтримує. І морально і фнінансово. Каже ЖЕКи вже своє віджили - майбутнє за відповідальними людьми.

На Данила Галицького, 4 Об'єднання Співвласників Багатоквартирних Будинків створили чи не одними із перших у Рівному. Ще у 2006 році. За цей час скористалися програмами і зробили реальні зміни у власному будинку.

Бути задоволеними мають право усі мешканці Рівного. Для цього, кажуть чиновники, треба створювати ОСББ, а не чекати на малоймовірний капітальний ремонт будинку ЖЕКом. І найбільше шансів отримати потужну фінансову допомогу матимуть ті громади, які не баритимуться із створення ОСББ. Тому влада закликає усіх, хто хоче краще жити, а не тільки мріяти про світле майбутнє - брати відповідальність на себе та організовувати товариства співвласників.