Традиційно, найвродливіших дівчат області організатори конкурсу шукатимуть у всіх районах. І почнуть їх об'їжджати вже з 20 листопада. Хто має шанси потрапити у число найкращих?

Ріст від 170 сантиметрів, витончена фігура, приємна зовнішність та вихованість - стандартні вимоги до учасниць конкурсу краси "Міс Рівне нщина". Організатори роблять акцент на учасниць з районів.

Саме у фіналі дівчата змагатимуться за титул Міс Рівне нщина і виборюватимуть право представляти нашу область на національному конкурсі Міс Україна. Втім, до проведення самого конкурсу, поціновувачів жіночої краси чекає ще кілька приємних сюрпризів.

Організатори конкурсу стежать за тим, як складається кар'єра минулорічних фіналісток. Життя Дар'ї Сачук після здобуття титулу- "Міс Рівне нщина -2010" круто змінилося.

Райдужні перспективи відкриваються не лише для переможниці конкурсу - переконана Світлана Сиротюк, яка минулоріч перемогла у номінації "Міс Фото".

Тож красунь, яких манять такі перспективи організатори конкурсу "Міс Рівне нщина" чекають на кастингах. Тридцять з них пройдуть у півфінал, який і визначить двадцятку найсильніших. Вони й змагатимуться за титул "Міс Рівне нщина 2011" вже у березні.