Цієї неділі він разом із своїм інтернаціональним гуртом розпалюватиме в серцях та душах рівнян справжній вогонь живої музики.

Тільки-но відігравши концерт у Луцьку Василь Попадюк разом із своїми колегами одразу ж вирушив до Рівного. Тут в музично-драматичному театрі на нього вже чекають журналісти. Адже знаний у світі музикант до нашого міста завітав уперше.

Разом із Василем Попадюком у його канадському гурті грають талановиті музиканти із різних країн світу. Девід Вест гітарист із Аргентини. На концерті у Рівному гратиме на диво-інструменті - вісімнадцятиструнній гітарі.

Скуштувати музичного борщу від Попадюка рівненським гурманам можна буде вже цієї неділі. На концерті музиканти гратимуть твори різних народів, відомих авторів та власного аранжування. А ось зазирнути у меню недільного концерту та побачити як працюють музиканти можна буде вже просто завтра. Василя Попадюка запросили до Києва пограти у шоу Шустер LIVE. А 21 жовтня музиканти підкорюватимуть серця рівненських меломанів. Обіцяють вибух емоцій та гарний настрій.